13-05-18

HET LAATSTE NIEUWS

Beste vrienden,

 

In vervoering

Al eerder verschenen een aantal van de leden van de KBC Classic Car Club in de artikelenreeks “In Vervoering” in het VAB Magazine:  Joris met de Heckflosse, Herman met de Saab en Marc met de Peugeot.  In de mei-uitgave van het VAB Magazine is het nu de beurt aan Marc Kaptein met z’n prachtige zwarte Porsche 356 B T5 uit 1961.  Je vindt het volledige artikel hier met nog wat extra foto’s die Marc maakte tijdens de fotoreportage op een wel erg koude valentijnsdag op het Festivalpark in Werchter. 

KBCCCC_invervoering_201805.pdf

 

 

MARC_vab.jpg

Neem zeker ook eens een kijkje op de website van het VAB Magazine (https://magazine.vab.be/category/rijden/in-vervoering), want bij de meest recente “In Vervoering”-artikels, vind je daar nu ook een kort filmpje over de wagen.

 

Samen in Machtig Mooi Mechelen

 

De KBC-familiedag “Samen” in Mechelen op zondag 22 april, was voor de KBC Classic Car Club een voltreffer van jewelste.  Een prima locatie voor onze stand en de aanblik van een tiental blinkende klassiekers, zorgde voor heel veel bezoekers, waaronder ook verschillende leden.  Het ludieke spelletje om een ritje te winnen als passagier in een klassieker, leverde heel wat werk op voor de aanwezige leden en hun oldtimers.  De jonge deelnemers konden we buiten een ritje met onze wagens als extratje nog blij maken met een miniatuurautotje, wat alleen maar voor superblije gezichten zorgde.  Onze club kreeg dan ook prompt felicitaties van het hoofdbestuur.  Een fotoreportage van deze mooie dag, kan je nu al terugvinden bij de fotoalbums op de Facebookpagina van de KBC Classic Car Club, maar later ook op onze nieuwe blog.

 

685.JPG670.JPG798.JPG799.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toxandrië Diagonaal

Zondag 29 april was het dan eindelijk zover:  de lenterit, oftewel “Toxandrië Diagonaal”.  Chris Van Looy en Dirk Verschueren trokken alle registers open om ons na een heerlijk ontbijt vanuit Schoten dwars door de Kempen te laten trekken om uiteindelijk, na de middagstop in Westmalle, terug in Schoten te eindigen.  De ochtendlijke regen zorgde ervoor dat ditmaal de daken van de wagens dicht bleven, maar zorgde er wel voor dat alles er fris groen uitzag, zoals Dirk het zo mooi kon omschrijven.  Uit de reacties achteraf hebben we alleszins kunnen opmaken dat de deelnemers volop van deze prachtige rit genoten hebben.  Een fotoreportage van deze rit vind je binnenkort terug op de Facebookpagina van de KBC Classic Car Club.  Later ook op de nieuwe blog.

 20180429_104.jpg20180429_128.jpg20180429_132.jpg20180429_139.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgende activiteiten

 

Onze volgende afspraak is al over een kleine drie weken in Duitsland voor de “Sauerland Express”.  Alle plaatsen hiervoor zijn al een hele tijd uitverkocht.  Ben je er niet bij?  Dan vind je op onze activiteitenkalender zeker iets naar jou gading waarvoor je de datum al kan vrijhouden.

 

To blog or not to blog : SKYNET stopt de BLOG-service

De blog van de KBC Classic Car Club is al jaren dé vaste pleisterplaats voor je nieuwsberichten en de linken naar individuele fotoreportages van de leden over afgelopen activiteiten van de club.  Maar nu stopt Skynet er wel erg plots mee.  Een aardige streep door onze rekening.  Dat betekent dat we snel een nieuwe blog opgestart hebben op een nieuwe locatie https://kbcclassiccarclub.comVoor de nieuwsberichten kan je er nu al terecht, maar om ook alle vroegere mogelijkheden en linken naar fotoreportages te voorzien, dat zal op vrije momenten nog heel wat werk vragen.   Daarvoor vragen we dan ook nog even geduld van jullie.  Maar weet dat je zoals steeds voor samengestelde fotoreportages van onze activiteiten te bekijken, ook altijd terecht kan bij de fotoalbums op onze Facebookpagina.

thatsall.jpg

Graag tot binnenkort !

Danny, Marc, Joris en Guido

!cid_image002_jpg@01D0E578.jpg

Classic  Car  addicts  since  2000

de KBC Classic Car Club is een personeelsvereniging van 

!cid_image002_jpg@01CF42A4.jpg

 

 

09:14 Gepost door Het KBC Classic Car Team | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Post een commentaar